Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ
Κάντε "κλικ" στην εικόνα και δείτε φωτογραφίες από την λιτάνευση του Επιταφίου μας

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠ. ΠΑΥΛΟ

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠ. ΠΑΥΛΟ
Κάντε "κλικ" στην εικόνα

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Κονσέρτο ἀγάπης στόν Ἱερό Ναό Ἁγίου Νικολάου Ἰλίου

 
Ενα βράδυ ξεχωριστό ζήσαμε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του ναού μας. Οι καρδιές μας ενώθηκαν με τις μελωδίες της διάσημης εντός και εκτός συνόρων Μαρίζας Κωχ με την συμμετοχής και της Λυδίας Σέρβου.

Τήν ἐκδήλωση ἄνοιξαν οἱ φωνές τῆς 20μελοῦς παιδικῆς χορωδίας ἀπό τό μουσικό ἐργαστήρι τῆς Μαρίζας Κώχ.

Η ενορία μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τῆς ἀγάπης καί κατέκλυσε από νωρίς το απόγευμα την αίθουσα του ναού μας κατά εκατοντάδες με αποτελέσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο.

Την μουσική αυτή εκδήλωση αγάπης τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πεντέλης κ. Ιωάννης, ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Ασπρολούπος, ο Γενικός π. Εμμανουήλ Σέρβος, ο Ιεροκήρυκας π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος και ο Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Αρβανίτης.

Οι μελωδίες αυτής της συναυλίας ανθρωπιάς ανέβασαν τις καρδιές μας στα ουράνια και μας ένωσαν όλους σε μία ένωση μυστική. Ευχαριστίες σε όλους τους αφανείς συντελεστές αυτής της χαρούμενης και γεμάτης αλληλεγγύη εκδήλωσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου